Descopera care este Echilibrul energiei feminine și la ce ajuta!

Energia masculina este expansiva, protectoare și este cea care ofera, in timp ce energia feminina este energia creativa, care cultiva intelepciunea divina.
Cand aceste energii nu sunt echilibrate, lumea pare aspră si rea si ne intrebam de ce nu atragem persoana potrivită si de ce nu avem noroc.
Noi, femeile și bărbații, suntem construiți diferit, asemeni energiilor yin şi yang, iar unicitatea fiecaruia isi pune amprenta asupra noastra si asupra relaiilor dintre noi.
Dacă, de exemplu, într-un cuplu ambii parteneri au trăsături yang (masculinizate), comunicarea poate fi o problema; pot apărea discuții in contradictoriu, agresivitate, ratiune excesiva sau competitie.
Ca in tot ceea ce exista in acest univers, și într-o relație, energiile trebuie echilibrate; acolo unde exista yang (energia masculina) trebuie adus in completare yin (energia feminina).
Acestea sunt comportamente pe care nu le putem neglija și trata cu indiferență.
Psihologul/Psihoterapeutul este cel care te poate conduce să identifici sursele generatoare și să vezi ce anume poți face cu ele, cum le poți rezolva și care sunt căile prin care alegi să faci asta, astfel imbunatatindu-si calitatea vieții.