Cum sa ajungi mai repede la inima lui? Săgeata lui Cupidon!

Fiecare priveste in ochii celuilalt si cauta raspuns la intrebari, la dorinte, la iubire.
Tu cauți satisfacerea nevoilor, el la fel. Tu cauti certitudine, el cauta confirmare. Tu cauti siguranta, el cauta aventura. Tu cauți pasiune, el cauta un camin.
Cand el pleaca, îți întoarce spatele, cand tu nu-i dai ce căuta. Cand tu cauți la el doar satisfacerea dorintelor tale, atunci el se indeparteaza, si isi continua călătoria departe de tine.
Drumul catre partenerul perfect, presupune doar munca individuala, vindecarea ce atrage si creeaza conditiile pentru a trai acea relație de vis, perfectă.
Nevoile femeii: nevoia de Securitate, relatie stabila si exclusive, nevoia de siguranta: bărbatul trebuie sa fie un suport constant, prezent in toate momentele ei, să-i hraneasca nevoile permanent, să-și manifeste iubirea prin comunicare, asigurand-o mereu ca ea e cea mai importantă ființă din viața lui.
Ea vrea atenție, atenție, și iarăși atenție. Cand ceva nu merge ea vrea mai multă atenție. Nevoia de a petrece timp împreună, nevoia de un cămin, nevoia de a avea copii, constituie a doua nevoie a femeii. Sa ma iubeasca neconditionat, sa meargă si pe luna pentru mine.
Nevoile barbatului: le cunoști? Sti ce cauta el la tine? Dacă ști, înseamnă ca sti ce sa-i oferi. Dacă nu știi, îți spun eu ce nevoi are un bărbat: nevoia de apreciere și respect. El vrea sa se simta mare și tare, puternic și important. Bărbatul are nevoie sa fie admirat, încurajat, asigurat, incurajeaza-ti partenerul în ceea ce face, atat in particular cat și în fața altora.
Pentru a avea relații satisfăcătoare trebuie sa ai o relație buna cu tine, sa te placi, sa te stimezi, sa te intelegi cu tine. De aici pleacă totul. Nivelul stimei de sine afectează puternic performanțele în toate activitățile, o joasă stimă de sine sporește riscul insucceselor, determinând astfel o viziune și mai sumbră asupra propriei persoane. Arata-te lui așa cum ești: frumoasă, increzatoare si creativa. Invita-l sa ia parte la o viata alaturi de tine, printr-o atitudine pozitiva, deschisa si increzatoare.